Bakan Pakdemirli, Zongulldak`a geldi.

GÜNDEM 24.12.2021 - 19:10, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2043+ kez okundu.
 

Bakan Pakdemirli, Zongulldak`a geldi.

Bakan Pakdemirli, Zongulldak`a geldi.     Tarım ve Orman Bakanı, Dr. Bekir Pakdemirli bir dizi ziyaret ve incelemeler nedeniyle Zonguldak`a geldi. Bakan pakdemirliyi, Vali Mustafa Tutulmaz, milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar ve il protokolü tarafından karşılandı.      Bakan pakdemirli, Çaycuma Ziraat Odası başkanı Rıza Çapkın ve çiftçiler ile sohbet etti, çalışmalarına yönelik bilgiler aldı.     Ardından Zonguldak`a geçen, Tarım ve Orman Bakanı, Dr. Bekir Pakdemirli Bakanlıkca Zonguldak`ta düzenlenen, moderatörlüğünü Zonguldak, Valisi Mustafa Tutulmaz'ın yaptığı, Tarım Orman Sektörü Değerlendirme Toplantısında çiftçi, üretici, besici, birlik başkanları, kooperatifler ve paydaşlarla buluştu, kendilerini dinledi.      Bakan pakdemirli açılış konuşmasında,"yeşilin, mavinin siyahın buluştuğu Zonguldak'ta olmaktan mutluluk duyuyorum. Paydaşlarımızla hemhal olmanın, dertleriyle dertlenip çare bulmanın önemine inanıyoruz."dedi. Bakanlığın genel ve Zonguldak ili ile ilgili çalışmaları konusunda bilgiler verdi.      Değerlendirme toplantısına Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Milletvekilleri, Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Bakanlık bürokratları, ZBEÜ Rektörü Prof.Dr. Mustafa Çufalı, Belediye Başkan Vekili Yusuf Deniz, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ile MHP İl Başkanı Varol Demirköse katıldı.      


Bakan Pakdemirli, Zongulldak`a geldi.

 

 

Tarım ve Orman Bakanı, Dr. Bekir Pakdemirli bir dizi ziyaret ve incelemeler nedeniyle Zonguldak`a geldi. Bakan pakdemirliyi, Vali Mustafa Tutulmaz, milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar ve il protokolü tarafından karşılandı. 

 

 

Bakan pakdemirli, Çaycuma Ziraat Odası başkanı Rıza Çapkın ve çiftçiler ile sohbet etti, çalışmalarına yönelik bilgiler aldı.

 

 

Ardından Zonguldak`a geçen, Tarım ve Orman Bakanı, Dr. Bekir Pakdemirli Bakanlıkca Zonguldak`ta düzenlenen, moderatörlüğünü Zonguldak, Valisi Mustafa Tutulmaz'ın yaptığı, Tarım Orman Sektörü Değerlendirme Toplantısında çiftçi, üretici, besici, birlik başkanları, kooperatifler ve paydaşlarla buluştu, kendilerini dinledi. 

 

 

Bakan pakdemirli açılış konuşmasında,"yeşilin, mavinin siyahın buluştuğu Zonguldak'ta olmaktan mutluluk duyuyorum. Paydaşlarımızla hemhal olmanın, dertleriyle dertlenip çare bulmanın önemine inanıyoruz."dedi. Bakanlığın genel ve Zonguldak ili ile ilgili çalışmaları konusunda bilgiler verdi. 

 

 

Değerlendirme toplantısına Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Milletvekilleri, Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Bakanlık bürokratları, ZBEÜ Rektörü Prof.Dr. Mustafa Çufalı, Belediye Başkan Vekili Yusuf Deniz, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ile MHP İl Başkanı Varol Demirköse katıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.