Çaycuma`da erkek cesedi bulundu.

ASAYİŞ 05.01.2021 - 00:00, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2413+ kez okundu.
 

Çaycuma`da erkek cesedi bulundu.

Zonguldak`ın çaycuma ilçesi Filyos ırmağı kenarında ayakları bağlı halde erkek cesedi bulundu.   Alınan bilgiye göre, köprünün alttarafında balık tutarken ceset olduğunu fark eden balıkçı durumu ekiplere haber verdi. Olay yerine gelen ekipler elleri ve ayakları bağlı olarak bir erkek cesedi buldu. Çevrede inceleme başlatan ekipler geniş çaplı bir araştırma başlattı.  Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı olay yerinde incelemelerde bulundu. İnceleme sonrası bulunan erkek cesedi otopsi yapılmak üzere  hastane morguna kaldırıldı.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.      

Zonguldak`ın çaycuma ilçesi Filyos ırmağı kenarında ayakları bağlı halde erkek cesedi bulundu.

 

Alınan bilgiye göre, köprünün alttarafında balık tutarken ceset olduğunu fark eden balıkçı durumu ekiplere haber verdi. Olay yerine gelen ekipler elleri ve ayakları bağlı olarak bir erkek cesedi buldu. Çevrede inceleme başlatan ekipler geniş çaplı bir araştırma başlattı.  Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı olay yerinde incelemelerde bulundu. İnceleme sonrası bulunan erkek cesedi otopsi yapılmak üzere  hastane morguna kaldırıldı.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.