Çaycuma'da incelemelerde bulundu.

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2020 - 14:49, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1789+ kez okundu.
 

Çaycuma'da incelemelerde bulundu.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Çaycuma ilçesinde incelemelerde bulundu.   Vali Mustafa Tutulmaz, Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun ile birlikte ilçede hayırsever vatandaş tarafından yaptırılmakta olan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatı ile İl Özel İdaresince yaptırılan atölye binalarının inşaatında incelemelerde bulundu. Yürütülen projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı.      

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Çaycuma ilçesinde incelemelerde bulundu.

 

Vali Mustafa Tutulmaz, Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun ile birlikte ilçede hayırsever vatandaş tarafından yaptırılmakta olan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatı ile İl Özel İdaresince yaptırılan atölye binalarının inşaatında incelemelerde bulundu. Yürütülen projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.