Çaycuma`da kar yağışı etkili oldu.

GÜNDEM 24.03.2021 - 15:32, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1507+ kez okundu.
 

Çaycuma`da kar yağışı etkili oldu.

Çaycuma`da kar yağışı etkili oldu.     Çaycuma`da dün öyle saatlerinden itibaren etkil olan. Soğuk ve yağışlı havanın bazı kesimlerde kar yağışının etkili olduğu görüldü.      Etkili olan soğuk ve yayışlı  havanın Çaycuma`nın bazı kesimlerinde yolların kapanmasına neden oldu. Kapanan yolların, Çaycuma, Köy Hizmetleri ekipleri tarafından açma çalışmalarına devam etmektedir.     Kar yağışı nedeniyle kapanan bazı yollarında açma çalışmalarına devam edildiği belirtildi.     (haber-foto) Durdu AYTEKİN      

Çaycuma`da kar yağışı etkili oldu.

 

 

Çaycuma`da dün öyle saatlerinden itibaren etkil olan. Soğuk ve yağışlı havanın bazı kesimlerde kar yağışının etkili olduğu görüldü. 

 

 

Etkili olan soğuk ve yayışlı  havanın Çaycuma`nın bazı kesimlerinde yolların kapanmasına neden oldu. Kapanan yolların, Çaycuma, Köy Hizmetleri ekipleri tarafından açma çalışmalarına devam etmektedir.

 

 

Kar yağışı nedeniyle kapanan bazı yollarında açma çalışmalarına devam edildiği belirtildi.

 

 

(haber-foto) Durdu AYTEKİN

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.