Çaycuma`da, Kar yağışıyla ilgili toplantı yapıldı.

GÜNDEM 13.02.2021 - 02:08, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1448+ kez okundu.
 

Çaycuma`da, Kar yağışıyla ilgili toplantı yapıldı.

Çaycuma`da, Kar yağışıyla ilgili toplantı yapıldı.   Çaycuma, Kaymakamlığınca son meteorolojik tahminlere  göre kar yağışı beklenen, İlçemizde kar yağışının getireceği olumsuzluklara karşı toplantı yapıldı.   Çaycuma, Kaymakam vekili Ümit ALTAY' ın talimatıyla yapılan toplantıya İlçe Yazı işleri müdürü başkanlığında, İlçe milli eğitim müdürü, İlçe sağlık müdürü, İlçe özel idare müdürü, Enerjisa, Çaycuma şefi, Köy hizmetleri, Çaycuma bakım evi şefi, SYDV Müdürü, KYK Müdürü, KHGB Memuru, Çaycuma Kızılay Şube Başkanı katıldı.   Çaycuma, Kaymakamlığınca bazı daire amirlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda: Diyaliz hastalarının ve gebeliği bulunan hastaların tespiti ile hastaneye ulaşmalarının sağlanması,  Elektrik kesintilerine müdahale ile alternatif enerji verme yolları, Düşkün durumdaki yaşlı ve hastaların barınması, Kar nedeniyle kapalı olabilecek yollara müdahale,  Köylere gidemeyecek olan personel ile sokakta kalabilecek vatandaşların barınması,  65 yaş ve üstü vatandaşların gıda ihtiyaçlarının karşılanması talepleri ile kurumlar arası koordinasyon sağlanması konuları ele alınarak muhtemel kar yağışı ile eğitimde doğabilecek sorunların giderilmesi için toplantıya katılanlara vatandaşların mağduriyete uğramaması için tüm, Devlet imkanlarının kullanılması konuları ele alındı.     Haber: Durdu AYTEKİN

Çaycuma`da, Kar yağışıyla ilgili toplantı yapıldı.

 

Çaycuma, Kaymakamlığınca son meteorolojik tahminlere  göre kar yağışı beklenen, İlçemizde kar yağışının getireceği olumsuzluklara karşı toplantı yapıldı.

 

Çaycuma, Kaymakam vekili Ümit ALTAY' ın talimatıyla yapılan toplantıya İlçe Yazı işleri müdürü başkanlığında, İlçe milli eğitim müdürü, İlçe sağlık müdürü, İlçe özel idare müdürü, Enerjisa, Çaycuma şefi, Köy hizmetleri, Çaycuma bakım evi şefi, SYDV Müdürü, KYK Müdürü, KHGB Memuru, Çaycuma Kızılay Şube Başkanı katıldı.

 

Çaycuma, Kaymakamlığınca bazı daire amirlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda: Diyaliz hastalarının ve gebeliği bulunan hastaların tespiti ile hastaneye ulaşmalarının sağlanması,  Elektrik kesintilerine müdahale ile alternatif enerji verme yolları, Düşkün durumdaki yaşlı ve hastaların barınması, Kar nedeniyle kapalı olabilecek yollara müdahale,  Köylere gidemeyecek olan personel ile sokakta kalabilecek vatandaşların barınması,  65 yaş ve üstü vatandaşların gıda ihtiyaçlarının karşılanması talepleri ile kurumlar arası koordinasyon sağlanması konuları ele alınarak muhtemel kar yağışı ile eğitimde doğabilecek sorunların giderilmesi için toplantıya katılanlara vatandaşların mağduriyete uğramaması için tüm, Devlet imkanlarının kullanılması konuları ele alındı.

 

 

Haber: Durdu AYTEKİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.