Çaycuma'da önce yangın, sonra intihar girişimi!

ASAYİŞ 13.06.2020 - 17:40, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2294+ kez okundu.
 

Çaycuma'da önce yangın, sonra intihar girişimi!

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinin Yeni Mahalle Filiz Evler Sitesinde yangın çıktı.  Yangında apartman dairesinde olan kiracı kendini camdan aşağıya atmak isteyince kısa süreli panik yaşandı.   Alınan bilgiye göre apartmanın 4. katında kiracı olan N. Y.  isimli kadın iddiaya göre alt katında oturan ev sahibi ile tartıştı. Çıkan tartışmada kiracı olan N. Y. yaktığı battaniyeyi ev sahibinin balkonuna attığı öğrenildi.  Battaniyeyi balkona atması sonucu çekyat alevlere teslim oldu. Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerine durumu bildirdi.   İtfaiye ekipleri yangına müdahale etmesinin ardından öfkeli kiracı bu sırada evin penceresinden kendini atmak isteğince olay daha da büyüdü. Polis ekipleri olay yerine gelmesinin ardından kadını ikna etme çabasına başladı. İkna edilmesinin ardından kiracı N.Y. hastaneye kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinin Yeni Mahalle Filiz Evler Sitesinde yangın çıktı.  Yangında apartman dairesinde olan kiracı kendini camdan aşağıya atmak isteyince kısa süreli panik yaşandı.

 

Alınan bilgiye göre apartmanın 4. katında kiracı olan N. Y.  isimli kadın iddiaya göre alt katında oturan ev sahibi ile tartıştı. Çıkan tartışmada kiracı olan N. Y. yaktığı battaniyeyi ev sahibinin balkonuna attığı öğrenildi.  Battaniyeyi balkona atması sonucu çekyat alevlere teslim oldu. Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerine durumu bildirdi.

 

İtfaiye ekipleri yangına müdahale etmesinin ardından öfkeli kiracı bu sırada evin penceresinden kendini atmak isteğince olay daha da büyüdü. Polis ekipleri olay yerine gelmesinin ardından kadını ikna etme çabasına başladı. İkna edilmesinin ardından kiracı N.Y. hastaneye kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.