Çaycuma devlet hastanesinde hırsızlık olayı aydınlatıldı.

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.10.2020 - 19:56, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1692+ kez okundu.
 

Çaycuma devlet hastanesinde hırsızlık olayı aydınlatıldı.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki 4 hırsızlık olayının zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.   Edinilen bilgiye göre Çaycuma Devlet Hastanesinde 22-23 ve 26 Ekim günlerinde meydana gelen iş yerinden ve kurumdan hırsızlık olaylarının fail ya da faillerinin tespiti amacıyla Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı. Güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda elde edilen görüntülerden hastanede meydana gelen hırsızlık olaylarının E.B. (24) isimli şahıs tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi.   Adli makamlara sevk edilen E.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Faili meçhul dört hırsızlık olayı da aydınlatıldı.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki 4 hırsızlık olayının zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Edinilen bilgiye göre Çaycuma Devlet Hastanesinde 22-23 ve 26 Ekim günlerinde meydana gelen iş yerinden ve kurumdan hırsızlık olaylarının fail ya da faillerinin tespiti amacıyla Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı. Güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda elde edilen görüntülerden hastanede meydana gelen hırsızlık olaylarının E.B. (24) isimli şahıs tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi.

 

Adli makamlara sevk edilen E.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Faili meçhul dört hırsızlık olayı da aydınlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.