Denetleme yapıldı.

GÜNDEM 17.03.2021 - 21:02, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2519+ kez okundu.
 

Denetleme yapıldı.

Denetleme yapıldı.   Tüm, Türkiye ve  81 İlde, Koronavirüs salgını ile etkin mücadele kapsamında, Zonguldak, Valisi Mustafa Tutulmaz, Koronavirüs salgını ile etkin mücadele kapsamında,  kent merkezinde denetimlere katıldı. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Tutulmaz, belirlenen kurallara ve tedbirlere uyulmasının önemine dikkat çekti.   Denetimlere İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı Alb. Gönen Süslü, İl Sağlık Müdürü Dr.Ertuğrul Güner  ve diğer ilgililer katıldı. Bir başka denetim ekibi de Vali yardımcısı Mehmet Türk başkanlığında denetleme yaptı.      


Denetleme yapıldı.

 

Tüm, Türkiye ve  81 İlde, Koronavirüs salgını ile etkin mücadele kapsamında, Zonguldak, Valisi Mustafa Tutulmaz, Koronavirüs salgını ile etkin mücadele kapsamında,  kent merkezinde denetimlere katıldı. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Tutulmaz, belirlenen kurallara ve tedbirlere uyulmasının önemine dikkat çekti.

 

Denetimlere İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı Alb. Gönen Süslü, İl Sağlık Müdürü Dr.Ertuğrul Güner  ve diğer ilgililer katıldı. Bir başka denetim ekibi de Vali yardımcısı Mehmet Türk başkanlığında denetleme yaptı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.