Evde yangın çıktı.

ASAYİŞ 15.04.2022 - 23:00, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1901+ kez okundu.
 

Evde yangın çıktı.

  Evde yangın çıktı.     Edinilen bilgi göre,  Zonguldak`ın Çaycuma İlçesi, Karapınar Beldesine Bağlı , Parpacıoğlu köyünde Kemal Duman’a ait evde yangın  çıktı yangına, Karapınar Belediyesi ve diğer itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.      Kemal Duman’a ait evde çıkan yangında her hangi bir can kaybının olmadığı evde maddi hasar meydana geldiği belirlendi     Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.      

 

Evde yangın çıktı.

 

 

Edinilen bilgi göre,  Zonguldak`ın Çaycuma İlçesi, Karapınar Beldesine Bağlı , Parpacıoğlu köyünde Kemal Duman’a ait evde yangın  çıktı yangına, Karapınar Belediyesi ve diğer itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. 

 

 

Kemal Duman’a ait evde çıkan yangında her hangi bir can kaybının olmadığı evde maddi hasar meydana geldiği belirlendi

 

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.