Futbol Okulunun açılışı gerçekleşti.

EĞİTİM 27.06.2021 - 01:34, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1818+ kez okundu.
 

Futbol Okulunun açılışı gerçekleşti.

Futbol Okulunun açılışı gerçekleşti.      Zonguldak`ın Çaycuma İlçesi Filyos Belediyesi ve Çaycuma, Gençlerbirliği SK olarak 7-14 yaş arası kız ve erkek Filyos Futbol Okulunun açılışı Belediye Başkanı Ömer Ünal'ın da katılımıyla gerçekleşti.     Çaycuma Gençlerbirliği Spor Kulübü Antrenörleri Savaş Esen ve Gökhan Akirşan tarafından Belediye Başkanı Ömer Ünal`ın verdikleri destekten ötürü plaket takdim ederek teşekkürlerini iletti.     Başkanın bu tip spor aktivitelerinin Filyosta dahada artacağını belirterek büyük futbolcu yetiştirmek için Filyos Belediyesi olarak büyük destek vereceklerini belirterek sporcu çocuklar ile ailelerine başarılar diledi.      


Futbol Okulunun açılışı gerçekleşti. 

 

 

Zonguldak`ın Çaycuma İlçesi Filyos Belediyesi ve Çaycuma, Gençlerbirliği SK olarak 7-14 yaş arası kız ve erkek Filyos Futbol Okulunun açılışı Belediye Başkanı Ömer Ünal'ın da katılımıyla gerçekleşti.

 

 

Çaycuma Gençlerbirliği Spor Kulübü Antrenörleri Savaş Esen ve Gökhan Akirşan tarafından Belediye Başkanı Ömer Ünal`ın verdikleri destekten ötürü plaket takdim ederek teşekkürlerini iletti.

 

 

Başkanın bu tip spor aktivitelerinin Filyosta dahada artacağını belirterek büyük futbolcu yetiştirmek için Filyos Belediyesi olarak büyük destek vereceklerini belirterek sporcu çocuklar ile ailelerine başarılar diledi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.