Gökçebey,de kapanan köy yollarının açma çalışmalarına devam ediliyor.

GÜNDEM 15.02.2021 - 22:49, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2404+ kez okundu.
 

Gökçebey,de kapanan köy yollarının açma çalışmalarına devam ediliyor.

Gökçebey,de kapanan köy yollarının açma çalışmalarına devam ediliyor.    Gökçebey,de dün gece saatlerinde yoğun ve etkisini artırarak etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını açma çalışmalarına, Gökçebey İlçe Özel İdare personeleri yolların açık tutulması için çalışmalara 24 saat devam ediliyor.   Gökçebey İlçe Özel İdare personeleri kapanan köy yollarını açma faaliyetini gerçekleştiren personellere teşekkürlerini ileten, Gökçebey, Kaymakamı, Ömer Övünç KOŞANSU vatandaşların mağdur kalmaması için çalışmalara ara vermeden devam edileceğini söyledi.      

Gökçebey,de kapanan köy yollarının açma çalışmalarına devam ediliyor. 

 

Gökçebey,de dün gece saatlerinde yoğun ve etkisini artırarak etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını açma çalışmalarına, Gökçebey İlçe Özel İdare personeleri yolların açık tutulması için çalışmalara 24 saat devam ediliyor.

 

Gökçebey İlçe Özel İdare personeleri kapanan köy yollarını açma faaliyetini gerçekleştiren personellere teşekkürlerini ileten, Gökçebey, Kaymakamı, Ömer Övünç KOŞANSU vatandaşların mağdur kalmaması için çalışmalara ara vermeden devam edileceğini söyledi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.