Hırsız tutuklandı.

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2020 - 14:06, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2386+ kez okundu.
 

Hırsız tutuklandı.

Zonguldak’ta yapımına devam eden bir inşatta ve döner salonundaki hırsızlık olaylarının faili E.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.   Edinilen bilgiye göre il merkezinde geçen 28 Kasım günü sabaha karşı bir kafede, geçen 8 Aralık günü yapımı devam eden inşaatta gece vakitlerinde ve 21 Aralık günü döner salonunda sabaha karşı meydana gelen hırsızlık olaylarında, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekiplerince failin bulunması için incelenen güvenlik ve KGYS kameraları sonrası hırsızlığı gerçekleştiren E.B.(31) isimli şahıs yakalandı.   Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen şüpheli E.B.(31) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Zonguldak’ta yapımına devam eden bir inşatta ve döner salonundaki hırsızlık olaylarının faili E.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Edinilen bilgiye göre il merkezinde geçen 28 Kasım günü sabaha karşı bir kafede, geçen 8 Aralık günü yapımı devam eden inşaatta gece vakitlerinde ve 21 Aralık günü döner salonunda sabaha karşı meydana gelen hırsızlık olaylarında, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekiplerince failin bulunması için incelenen güvenlik ve KGYS kameraları sonrası hırsızlığı gerçekleştiren E.B.(31) isimli şahıs yakalandı.

 

Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen şüpheli E.B.(31) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.