İnşaatına başlandı.

RESMİ İLAN 17.08.2021 - 22:04, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1510+ kez okundu.
 

İnşaatına başlandı.

  İnşaatına başlandı.     Zonguldak`ın Çaycuma İlçesi, Filyos Beldesinde futbol sahası inşaatına başlandı.      Filyos, Beldesinde futbol sahası için yapılan çalışmalar neticesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca futbol sahasının ihalesi yapılmış ancak, çalışan bir takım çevreler tarafından yerel seçim öncesi ihale edilen sahanın müteahhitlerce sözleşmesi yapılamamış tapusu, Filyos Belediyesine ait olan arsanın üzerine tedbir kararı koyulmuştu.     Vatandaşa verilen sözlerin yerine getirmek için çalışmalar neticesinde tedbir kararına rağmen, Filyos halkının ve Filyos gençliğinin yararına olan futbol sahasının inşaatına başlandı.     Çalışmalların en kısa zamanda bitirip, Filyos halkının ve Filyos gençliğinin hizmetine sunacağı belirtildi.       

 

İnşaatına başlandı.

 

 

Zonguldak`ın Çaycuma İlçesi, Filyos Beldesinde futbol sahası inşaatına başlandı. 

 

 

Filyos, Beldesinde futbol sahası için yapılan çalışmalar neticesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca futbol sahasının ihalesi yapılmış ancak, çalışan bir takım çevreler tarafından yerel seçim öncesi ihale edilen sahanın müteahhitlerce sözleşmesi yapılamamış tapusu, Filyos Belediyesine ait olan arsanın üzerine tedbir kararı koyulmuştu.

 

 

Vatandaşa verilen sözlerin yerine getirmek için çalışmalar neticesinde tedbir kararına rağmen, Filyos halkının ve Filyos gençliğinin yararına olan futbol sahasının inşaatına başlandı.

 

 

Çalışmalların en kısa zamanda bitirip, Filyos halkının ve Filyos gençliğinin hizmetine sunacağı belirtildi. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.