Jandarma ekipleri broşür dağıtarak halkı bilgilendirdi.

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2020 - 18:54, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1814+ kez okundu.
 

Jandarma ekipleri broşür dağıtarak halkı bilgilendirdi.

Zonguldak’ta jandarma ekipleri halk pazarında broşür dağıtarak bilgilendirmede bulundu.   5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'' kapsamında, Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan Perşembe, Karaman ve Beycuma Beldelerinde kurulan halk pazarlarında, Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı A.İçi Şid.Müc.Çck Ks.A.liği personeli ve kadın astsubayların katılımı ile, kadın vatandaşlara broşür dağıtımı ve bilgilendirme yapılarak cep telefonlarına KADES uygulaması indirmeleri sağlandı.   Zonguldak İl Jandarma Komutanlığına bağlı A.İçi Şid.Müc.Çck Ks.A.liğince, kadınlara yönelik faaliyetlerin önümüzdeki haftalarda da devam edeceği öğrenildi.

Zonguldak’ta jandarma ekipleri halk pazarında broşür dağıtarak bilgilendirmede bulundu.

 

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'' kapsamında, Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan Perşembe, Karaman ve Beycuma Beldelerinde kurulan halk pazarlarında, Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı A.İçi Şid.Müc.Çck Ks.A.liği personeli ve kadın astsubayların katılımı ile, kadın vatandaşlara broşür dağıtımı ve bilgilendirme yapılarak cep telefonlarına KADES uygulaması indirmeleri sağlandı.

 

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığına bağlı A.İçi Şid.Müc.Çck Ks.A.liğince, kadınlara yönelik faaliyetlerin önümüzdeki haftalarda da devam edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.