Kar yağışı bekleniyor.

GÜNDEM 10.04.2021 - 12:53, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1329+ kez okundu.
 

Kar yağışı bekleniyor.

Kar yağışı bekleniyor.   Meteoroloji Genel müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan bilgiye göre.   Yarın (11.04.2021 Pazar) Batı Karadeniz`de (Düzce, Zonguldak, Bartın, Bolu ve Karabük) de beklenen yağışların kıyı kesimlerinde kuvvetli yağmur ve sağnak (21-50kg/m2). İç kesimlerde (400 üzeri) yoğun kar yağışı (20cm ve üzeri) şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Sel su baskını ulaşımda aksamalar buzlanma ve don olayı tipi şeklinde, Kar yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.        


Kar yağışı bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan bilgiye göre.

 

Yarın (11.04.2021 Pazar) Batı Karadeniz`de (Düzce, Zonguldak, Bartın, Bolu ve Karabük) de beklenen yağışların kıyı kesimlerinde kuvvetli yağmur ve sağnak (21-50kg/m2). İç kesimlerde (400 üzeri) yoğun kar yağışı (20cm ve üzeri) şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Sel su baskını ulaşımda aksamalar buzlanma ve don olayı tipi şeklinde, Kar yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.