Karapınar pazarı denetlendi.

GÜNDEM 26.11.2020 - 01:37, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2444+ kez okundu.
 

Karapınar pazarı denetlendi.

Karapıar Pazarı Denetlendi.    Bugün Gökçebey Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu İlçeye bağlı Karapınar Köyü'nde kurulan pazar yerinde incelemelerde bulundu. İlçe Jandarma Komutanı Ertan Aydın, İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpçu ve Karapınar Köy Muhtarı Ahmet Eserli'nin eşlik ettiği denetimde    Pazarcı esnafın ve vatandaşların Covid-19 salgını nedeniyle kurallara uyulup uyulmadığı denetlendi. Yapılan denetimde pazarcı esnafa ve vatandaşlara maske kullanımı ve sosyal mesafeye uymaları konusunda uyarılarda bulunuldu.    

Karapıar Pazarı Denetlendi. 

 

Bugün Gökçebey Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu İlçeye bağlı Karapınar Köyü'nde kurulan pazar yerinde incelemelerde bulundu.
İlçe Jandarma Komutanı Ertan Aydın, İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpçu ve Karapınar Köy Muhtarı Ahmet Eserli'nin eşlik ettiği denetimde 

 

Pazarcı esnafın ve vatandaşların Covid-19 salgını nedeniyle kurallara uyulup uyulmadığı denetlendi.

Yapılan denetimde pazarcı esnafa ve vatandaşlara maske kullanımı ve sosyal mesafeye uymaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.