Kimyasal, Gaz Tehdidi.

GÜNDEM 30.01.2021 - 01:26, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2558+ kez okundu.
 

Kimyasal, Gaz Tehdidi.

Zonguldak, Çaycuma İlçesi, Filyos Limanında, Kimyasal, Gaz tehdidi.     Zonguldak`ın Çaycuma İlçesine bağlı Filyos Beldesinde bulunan Filyos Limanı şantiyesinde kimyasal gaz tehdidi olduğu ihbarı üzerine olay yerine, KBRN Ekibi yönlendirilmiş.      KBRN Ekibinin yaptığı kontrol ve ölçümler neticesinde, şantiye bölgesinde zemin etüdü için açılan 3 adet sondaj kuyusunda gaz sızıntısı olduğu, 2 adet kuyuda sızıntının sona erdiği, üçüncü kuyuda ise düşük seviyede metan ve karbonmonoksit sızıntısı olduğu tespit edilmiştir. Son kuyudaki düşük seviyeli gaz sızıntısının da zamanla biteceği değerlendirilerek kuyu çevresi güvenlik şeridi ile belirlenmiş ve şantiye çalışanları bilgilendirilmiştir.      

Zonguldak, Çaycuma İlçesi, Filyos Limanında, Kimyasal, Gaz tehdidi.

 

 

Zonguldak`ın Çaycuma İlçesine bağlı Filyos Beldesinde bulunan Filyos Limanı şantiyesinde kimyasal gaz tehdidi olduğu ihbarı üzerine olay yerine, KBRN Ekibi yönlendirilmiş. 

 

 

KBRN Ekibinin yaptığı kontrol ve ölçümler neticesinde, şantiye bölgesinde zemin etüdü için açılan 3 adet sondaj kuyusunda gaz sızıntısı olduğu, 2 adet kuyuda sızıntının sona erdiği, üçüncü kuyuda ise düşük seviyede metan ve karbonmonoksit sızıntısı olduğu tespit edilmiştir. Son kuyudaki düşük seviyeli gaz sızıntısının da zamanla biteceği değerlendirilerek kuyu çevresi güvenlik şeridi ile belirlenmiş ve şantiye çalışanları bilgilendirilmiştir.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.