Korona’dan vefat eden muhtar toprağa verildi.

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2020 - 17:39, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1959+ kez okundu.
 

Korona’dan vefat eden muhtar toprağa verildi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Korona virüse yakalanan ve hastanede tedavi gören Başören köyü Muhtarı Azmi Gönültaş hayatını kaybetti.   Kdz. Ereğli ilçesinde bir süre önce Covid-19 testi pozitif çıkan ve tedavi için hastaneye yatırılan Kdz. Ereğli ilçesi Ormanlı Beldesi’ne bağlı Başören köyünün Muhtarı Azmi Gönültaş dün hayatını kaybetti. Vefat eden Gönültaş için bu gün Başören köyünde Covid-19 tedbirleri alınarak cenaze töreni düzenlendi. Muhtar Gönültaş alınan helallik, kılınan cenaze namazı ve yapılan duaların ardından görevliler tarafından aile mezarlığına defnedildi. Cenaze törenine, Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt, muhtarlar ve yakınları katıldı.  

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Korona virüse yakalanan ve hastanede tedavi gören Başören köyü Muhtarı Azmi Gönültaş hayatını kaybetti.

 

Kdz. Ereğli ilçesinde bir süre önce Covid-19 testi pozitif çıkan ve tedavi için hastaneye yatırılan Kdz. Ereğli ilçesi Ormanlı Beldesi’ne bağlı Başören köyünün Muhtarı Azmi Gönültaş dün hayatını kaybetti. Vefat eden Gönültaş için bu gün Başören köyünde Covid-19 tedbirleri alınarak cenaze töreni düzenlendi. Muhtar Gönültaş alınan helallik, kılınan cenaze namazı ve yapılan duaların ardından görevliler tarafından aile mezarlığına defnedildi. Cenaze törenine, Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt, muhtarlar ve yakınları katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.