Şehit, Ailelerini ziyaret etti.

GÜNDEM 02.02.2021 - 00:33, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2170+ kez okundu.
 

Şehit, Ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam, Koşansu Şehit Ailelerini ziyaret etti.   Zonguldak Gökçebey Kaymakamı, Ömer Övünç Koşansu bugün, Şehit Mustafa Kızgın ve Şehit Bayram Demiröz'ün ailelerini ziyaret etti.   Kaymakam Koşansu'ya ziyareti sırasında, SYDV Müdürü Erhan Elieyi eşlik etti. Kaymakam Koşansu, Çay Mahallesin`de ikamet eden Şehit Mustafa Kızgın ve Dağdemirciler Köyün`de ikamet eden Şehit Bayram Demiröz'ün ailesi ile bir süre sohbet ederek istek ve dileklerini dinledi.   Vatan için hiç düşünmeden canlarını ortaya koyan aziz, Şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin mutluluğu ve huzuru için devlet olarak her zaman yanlarında olunacağını dile getiren Kaymakam Koşansu bu bağlamda Gökçebey'de yaşayan tüm şehit aileleri ile gazi ve gazi ailelerini ziyaret etmeye devam edeceğini söyledi.    Şehit Aileleri ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Koşansu'ya teşekkürlerini ilettiler.      

Kaymakam, Koşansu Şehit Ailelerini ziyaret etti.

 

Zonguldak Gökçebey Kaymakamı, Ömer Övünç Koşansu bugün, Şehit Mustafa Kızgın ve Şehit Bayram Demiröz'ün ailelerini ziyaret etti.

 

Kaymakam Koşansu'ya ziyareti sırasında, SYDV Müdürü Erhan Elieyi eşlik etti.

Kaymakam Koşansu, Çay Mahallesin`de ikamet eden Şehit Mustafa Kızgın ve Dağdemirciler Köyün`de ikamet eden Şehit Bayram Demiröz'ün ailesi ile bir süre sohbet ederek istek ve dileklerini dinledi.

 

Vatan için hiç düşünmeden canlarını ortaya koyan aziz, Şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin mutluluğu ve huzuru için devlet olarak her zaman yanlarında olunacağını dile getiren Kaymakam Koşansu bu bağlamda Gökçebey'de yaşayan tüm şehit aileleri ile gazi ve gazi ailelerini ziyaret etmeye devam edeceğini söyledi. 

 

Şehit Aileleri ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Koşansu'ya teşekkürlerini ilettiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.