THY yine iptal etti.

24.02.2021 - 00:19, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1781+ kez okundu.
 

THY yine iptal etti.

THY yine iptal etti.   Türk Hava Yolları Zonguldak uçuşlarını yine iptal etti   Son olarak 1 Nisan tarihinden itibaren uçuşlara başlayacağı belirtilip bilet satışı başlayan Türk Hava Yolları(THY) yine başlama tarihini ileri tarihe attı. 1 Nisan tarihi itibariyle alınan biletler iptal olmaya başladı. Biletler 2 Mayıs 2021 tarihi itibariyle satışta görünüyor ama yine ertelenip ertelenmeyeceği belli değil.   Yıllardır Zonguldak’a uçmamak için türlü bahaneler uyduran, son olarak 4 Mart 2019 tarihinde Zonguldak’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 12 Mayıs 2019 tarihinde uçmaya başlayan THY, 2021 yılına da terminal binasını ve Covid-19'u bahane ederek başladı. 2020 yılını da Covid-19’u bahane ederek erken kapatan THY, en yakınımızdaki Kastamonu Havalimanı'na haftada iki gün de olsa uçmaya devam ediyor.      

THY yine iptal etti.

 

Türk Hava Yolları Zonguldak uçuşlarını yine iptal etti

 

Son olarak 1 Nisan tarihinden itibaren uçuşlara başlayacağı belirtilip bilet satışı başlayan Türk Hava Yolları(THY) yine başlama tarihini ileri tarihe attı. 1 Nisan tarihi itibariyle alınan biletler iptal olmaya başladı. Biletler 2 Mayıs 2021 tarihi itibariyle satışta görünüyor ama yine ertelenip ertelenmeyeceği belli değil.

 

Yıllardır Zonguldak’a uçmamak için türlü bahaneler uyduran, son olarak 4 Mart 2019 tarihinde Zonguldak’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 12 Mayıs 2019 tarihinde uçmaya başlayan THY, 2021 yılına da terminal binasını ve Covid-19'u bahane ederek başladı. 2020 yılını da Covid-19’u bahane ederek erken kapatan THY, en yakınımızdaki Kastamonu Havalimanı'na haftada iki gün de olsa uçmaya devam ediyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.