Türkali`de ikinci muhtar adayı.

SİYASET 24.05.2021 - 22:00, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2228+ kez okundu.
 

Türkali`de ikinci muhtar adayı.

Türkali`de ikinci muhtar adayı.     Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali Köyünde 6 Haziranda yapılacak seçimlere,  Aydın Duman Muhtar adayı olduğunu açıkladı. Türkali Köyünde seçime kadar Muhtar vekilliğini sürdüren Aydın Duman sunları söyledi.   Aramızdan ayrılan sevgili kardeşim Bahattin Durkut'u  Rahmet ile anıyorum. 6 haziran muhtarlık seçimlerini kazanırsam, Bahattin kardeşimin bıraktığı yerden köyümüzün bir çok alt yapı ve üst yapı sorunları var bunları birer birer gidermek için tüm gücümle çalışacağıma köyümüz halkına söz veriyorum.     Rabbim herşeyi herkesin gönlüne göre versin, Rakip adayların hepsine başarılar diliyorum.     (Haber-Foto) Mustafa ÇELİK      


Türkali`de ikinci muhtar adayı.

 

 

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali Köyünde 6 Haziranda yapılacak seçimlere,  Aydın Duman Muhtar adayı olduğunu açıkladı.
Türkali Köyünde seçime kadar Muhtar vekilliğini sürdüren Aydın Duman sunları söyledi.

 

Aramızdan ayrılan sevgili kardeşim Bahattin Durkut'u  Rahmet ile anıyorum. 6 haziran muhtarlık seçimlerini kazanırsam, Bahattin kardeşimin bıraktığı yerden köyümüzün bir çok alt yapı ve üst yapı sorunları var bunları birer birer gidermek için tüm gücümle çalışacağıma köyümüz halkına söz veriyorum.

 

 

Rabbim herşeyi herkesin gönlüne göre versin, Rakip adayların hepsine başarılar diliyorum.

 

 

(Haber-Foto) Mustafa ÇELİK

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.