Ulaştırma, Bakanı Filyosda

GÜNDEM 26.02.2021 - 16:28, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1235+ kez okundu.
 

Ulaştırma, Bakanı Filyosda

Ulaştırma, Bakanı Filyosda.   Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Filyos limanına geldi   Ülkemizin en büyük limanlarından birisi olan ve 99.5 i tamamlanan, Filyos Limanında bir dizi  incelemelerde bulunan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU ziyaretine Zonguldak Valisi, Mustafa TUTULMAZ. Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu ile, Belediye başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve  AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun da katıldılar.      

Ulaştırma, Bakanı Filyosda.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Filyos limanına geldi

 

Ülkemizin en büyük limanlarından birisi olan ve 99.5 i tamamlanan, Filyos Limanında bir dizi  incelemelerde bulunan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU ziyaretine Zonguldak Valisi, Mustafa TUTULMAZ. Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu ile, Belediye başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve  AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun da katıldılar.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.