Vali Tutulmaz incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 19.01.2021 - 20:20, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2065+ kez okundu.
 

Vali Tutulmaz incelemelerde bulundu.

Zonguldak, Valisi Mustafa Tutulmaz incelemelerde bulundu.     Vali Mustafa Tutulmaz, karla mücadele çalışmaları yoğun bir şekilde devam eden Kdz.Ereğli yolunda incelemelerde bulundu.     Vali Mustafa Tutulmaz, Yolun ulaşıma açık tutulması konusunda gayretle çalışılması yönünde görevlilere uyarılarda bulundu ve çalışmalarında kolaylıklardiledi.         

Zonguldak, Valisi Mustafa Tutulmaz incelemelerde bulundu.  

 

Vali Mustafa Tutulmaz, karla mücadele çalışmaları yoğun bir şekilde devam eden Kdz.Ereğli yolunda incelemelerde bulundu.

 

 

Vali Mustafa Tutulmaz, Yolun ulaşıma açık tutulması konusunda gayretle çalışılması yönünde görevlilere uyarılarda bulundu ve çalışmalarında kolaylıklardiledi. 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.