Vefat etti.

GÜNDEM 11.04.2021 - 17:39, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2439+ kez okundu.
 

Vefat etti.

Vefat etti. Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali Ķöyünde Havva Vural vefat etti.   Türkali Köyü Merkez Mahallesinde ikamet eden, Hüseyin Vural'ın eşi, Havva Vural  rahatsızlığından dolayı hayatını kaybetti.   Vadi Çaycuma Haber Sitesi: olarak merhum, ALLAH`TAN, Rahmet dilerken geride kalan ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.   (Haber): Durdu AYTEKİN      


Vefat etti.


Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali Ķöyünde Havva Vural vefat etti.

 

Türkali Köyü Merkez Mahallesinde ikamet eden, Hüseyin Vural'ın eşi, Havva Vural  rahatsızlığından dolayı hayatını kaybetti.

 

Vadi Çaycuma Haber Sitesi: olarak merhum, ALLAH`TAN, Rahmet dilerken geride kalan ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

 

(Haber): Durdu AYTEKİN

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.