Yoğun Kardan Çatı Çöktü.

ASAYİŞ 26.01.2022 - 17:17, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2651+ kez okundu.
 

Yoğun Kardan Çatı Çöktü.

Yoğun Kardan Çatı Çöktü.     Zonguldak, Atatürk Devlet Hastanesi Ek binasının kantin bölümünün çatısı yoğun kar yağışı nedeniyle çöktü.      Olay yerine gelen Arama Kurtarma Ekibipleri kar kütlesinin altında kalan bir vatandaş çevredeki vatandaşlar tarafından yaralı sağlıklı şekilde kurtarıldı.     Olay yerinde yapılan inceleme sonucu kar ve çatı kütlesinin altında her hangi bir olumsuzluğa rastlanılmamış olup, Başka bir kişinin olmadığı tespit edilmiş     Olayla ilgi soruşturma başlatıldı.      


Yoğun Kardan Çatı Çöktü.

 

 

Zonguldak, Atatürk Devlet Hastanesi Ek binasının kantin bölümünün çatısı yoğun kar yağışı nedeniyle çöktü. 

 

 

Olay yerine gelen Arama Kurtarma Ekibipleri kar kütlesinin altında kalan bir vatandaş çevredeki vatandaşlar tarafından yaralı sağlıklı şekilde kurtarıldı.

 

 

Olay yerinde yapılan inceleme sonucu kar ve çatı kütlesinin altında her hangi bir olumsuzluğa rastlanılmamış olup, Başka bir kişinin olmadığı tespit edilmiş

 

 

Olayla ilgi soruşturma başlatıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.