Zonguldak`ta köy yollarını açma çalışmalarına aralıksız devam ediliyor.

GÜNDEM 17.02.2021 - 18:11, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2504+ kez okundu.
 

Zonguldak`ta köy yollarını açma çalışmalarına aralıksız devam ediliyor.

Zonguldak`ta köy yollarını açma çalışmaları aralıksız devam ediliyor.     Zonguldak`ta, Sabaha karşı yeniden başlayan yoğun kar yağışı açılan köy yollarımızın yeniden kapanmasına yol açmış olup,  Zonguldak İl Özel İdaresi ekipleri kapanan köy yollarının ulaşıma yeniden açılması için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmektedir.    Zonguldak İl genelinde devam etmekte olan yoğun kar yağışı sonucunda ulaşıma kapanan köy yollarının, İl Özel İdarenin 59 araç ve iş makinası ile yapmış olduğu aralıksız çalışma ile ulaşıma açılmıştır.      


Zonguldak`ta köy yollarını açma çalışmaları aralıksız devam ediliyor.

 

 

Zonguldak`ta, Sabaha karşı yeniden başlayan yoğun kar yağışı açılan köy yollarımızın yeniden kapanmasına yol açmış olup, 
Zonguldak İl Özel İdaresi ekipleri kapanan köy yollarının ulaşıma yeniden açılması için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmektedir. 

 

Zonguldak İl genelinde devam etmekte olan yoğun kar yağışı sonucunda ulaşıma kapanan köy yollarının, İl Özel İdarenin 59 araç ve iş makinası ile yapmış olduğu aralıksız çalışma ile ulaşıma açılmıştır.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.