Zonguldak'ta sokağa çıkma kısıtlaması başladı.

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2020 - 02:25, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1392+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta sokağa çıkma kısıtlaması başladı.

Zonguldak'ta yarın sabah saat 10.00'a kadar sürecek olan sokağa çıkma kısıtlaması saat 20.00 itibariyle başladı. Gazipaşa Caddesi'nde oluşturulan kontrol noktasında sürücüler denetlendi.   İçişleri Bakanlığınca 81 ile gönderilen sokağa çıkma kısıtlaması genelgesinin ardından 28 Kasım 2020 Cumartesi günü saat 20.00'den 29 Kasım Pazar günü saat 10.00'a kadar devam edecek olan sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Kentin en işlek caddesi olan Gazipaşa Caddesi başta olmak üzere belirlenen kontrol noktalarında ekipler denetime başladı. Genelge kapsamında kısıtlamadan muaf olanlara izin verildi. Kent merkezine girmek isteyen diğer sürücüler ise geri gönderildi. Bazı sürücüler ise işyerinde mesaisinin yeni bittiğini ifade ederek evine hareket ettiğini söyledi. Bir sürücü ise oğlunun ayağını sakatladığını söyleyerek hastaneye gittiğini belirtti.   Kısıtlama nedeniyle sürücülerden evlerine dönmeleri istendi. Öte yandan sokakların boş kalmasıyla birlikte belediye temizlik görevlileri temizlik çalışmalarını gece boyunca sürdürecek.      

Zonguldak'ta yarın sabah saat 10.00'a kadar sürecek olan sokağa çıkma kısıtlaması saat 20.00 itibariyle başladı. Gazipaşa Caddesi'nde oluşturulan kontrol noktasında sürücüler denetlendi.

 

İçişleri Bakanlığınca 81 ile gönderilen sokağa çıkma kısıtlaması genelgesinin ardından 28 Kasım 2020 Cumartesi günü saat 20.00'den 29 Kasım Pazar günü saat 10.00'a kadar devam edecek olan sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Kentin en işlek caddesi olan Gazipaşa Caddesi başta olmak üzere belirlenen kontrol noktalarında ekipler denetime başladı.
Genelge kapsamında kısıtlamadan muaf olanlara izin verildi. Kent merkezine girmek isteyen diğer sürücüler ise geri gönderildi. Bazı sürücüler ise işyerinde mesaisinin yeni bittiğini ifade ederek evine hareket ettiğini söyledi. Bir sürücü ise oğlunun ayağını sakatladığını söyleyerek hastaneye gittiğini belirtti.

 

Kısıtlama nedeniyle sürücülerden evlerine dönmeleri istendi. Öte yandan sokakların boş kalmasıyla birlikte belediye temizlik görevlileri temizlik çalışmalarını gece boyunca sürdürecek.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.