Zonguldak'ta sosyal mesafeli ilk ders zili çaldı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2020 - 16:46, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2723+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta sosyal mesafeli ilk ders zili çaldı

Zonguldak'ta sosyal mesafeli ilk ders zili çaldı - Zonguldak'ta Milli Eğitim Bakanlığınca alınan karar doğrultusunda yüz yüze eğitim öğretim bugün itibariyle başladı. Vali Mustafa Tutulmaz törenin ardından ilk ders zilini çaldı. Yeni tip koronavirüs pandemisi dolayısıyla Zonguldak'ta mesafe, hijyen ve sosyal mesafeli yüz yüze eğitim öğretim dönemi başladı. Zonguldak İlkokulu'nda resmi tören düzenlendi. Törene Vali Mustafa Tutulmaz'ın yanı sıra protokol üyeleri ve minik öğrenciler katıldı. Velilerin öğrencileri görevlilere teslim etmesinin ardından dezenfekte yapıldı. Okula ilk kez başlayan bazı öğrenciler gözyaşlarını tutamadı. Bazı öğrenciler ise günler sonra okula başlamanın mutluluğunu yaşadı. Okul bahçesinde düzenlenen tören; saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı ile başladı. Gösterilerin ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Vali Mustafa Tutulmaz; konuşmanın ardından yeni eğitim öğretim döneminin ilk ders zilini çaldı. Tören, plaket takdiminin ardından sona erdi.

Zonguldak'ta sosyal mesafeli ilk ders zili çaldı


- Zonguldak'ta Milli Eğitim Bakanlığınca alınan karar doğrultusunda yüz yüze eğitim öğretim bugün itibariyle başladı. Vali Mustafa Tutulmaz törenin ardından ilk ders zilini çaldı.
Yeni tip koronavirüs pandemisi dolayısıyla Zonguldak'ta mesafe, hijyen ve sosyal mesafeli yüz yüze eğitim öğretim dönemi başladı. Zonguldak İlkokulu'nda resmi tören düzenlendi. Törene Vali Mustafa Tutulmaz'ın yanı sıra protokol üyeleri ve minik öğrenciler katıldı. Velilerin öğrencileri görevlilere teslim etmesinin ardından dezenfekte yapıldı.
Okula ilk kez başlayan bazı öğrenciler gözyaşlarını tutamadı. Bazı öğrenciler ise günler sonra okula başlamanın mutluluğunu yaşadı. Okul bahçesinde düzenlenen tören; saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı ile başladı. Gösterilerin ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Vali Mustafa Tutulmaz; konuşmanın ardından yeni eğitim öğretim döneminin ilk ders zilini çaldı.
Tören, plaket takdiminin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.