Çaycuma yasaklara uyuyor!
Çaycuma yasaklara uyuyor!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz gün açıkladığı 4 günlük yasağın birinci gününde Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde sokaklar ve caddeler sessizliğe büründü.
Koronavirüs tedbirleri ve önlemleri kapsamında 23-24-25 ve 26 Nisan tarihlerinde 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta dahil olmak üzere uygulanan sokağa çıkma yasağı ile ilgili olarak yasağın ilk günü olan 23 Nisan günü Çaycuma'da sessizlik hakim oldu. Marketler ve bakkalların saat 09.00 ile 14.00 arası açık olmasıyla birlikte vatandaşlar zorunlu ihtiyaçlarını almak için az da olsa sokağa çıkarak gittiği görüldü.
Ancak ilçede ki tüm sokaklar ve caddelerde kimselerin görülmemesi ile birlikte her taraf boş kaldı. Çaycumalı vatandaşlar yasaklara uymaya devam ediyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.