Afet müdahale tatbikatı gerçekleştirildi.

GÜNDEM 20.12.2020 - 15:47, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1109+ kez okundu.
 

Afet müdahale tatbikatı gerçekleştirildi.

Zonguldak,ta Afet Müdahale tatbikatı gerçekleştirildi.   Habersiz Afet tabbikat sunumuna.   TAMP Türkiye Afet Müdahale Planı kapsamında Sayın Valimiz, Mustafa TUTULMAZ, Başkanlığında habersiz afet tatbikatı gerçekleştirildi. Görevli Hizmet Grubu yöneticilerinin istenilen zaman diliminde toplantı yeri olan zonguldaka ile ve çalisma konferans salonuna intikal ettikleri. Sayın Valimiz Mustafa TUTULMAZ tarafından görüldü.   Daha sonra İl Müdürümüz Ahmet GÜNGÖR tarafından Sayın Valimiz ve diğer katılımcılara TAMP ve Zonguldak Afet Müdahale Planı hakkında sunum yapıldı.      

Zonguldak,ta Afet Müdahale tatbikatı gerçekleştirildi.

 

Habersiz Afet tabbikat sunumuna.

 

TAMP Türkiye Afet Müdahale Planı kapsamında Sayın Valimiz, Mustafa TUTULMAZ, Başkanlığında habersiz afet tatbikatı gerçekleştirildi. Görevli Hizmet Grubu yöneticilerinin istenilen zaman diliminde toplantı yeri olan zonguldaka ile ve çalisma konferans salonuna intikal ettikleri. Sayın Valimiz Mustafa TUTULMAZ tarafından görüldü.

 

Daha sonra İl Müdürümüz Ahmet GÜNGÖR tarafından Sayın Valimiz ve diğer katılımcılara TAMP ve Zonguldak Afet Müdahale Planı hakkında sunum yapıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.