Babası ve amcasının katil zanlısını öldürdü

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2020 - 23:05, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1456+ kez okundu.
 

Babası ve amcasının katil zanlısını öldürdü

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir kişi, 8 yıl önce babası ve amcasını öldüren ve cezaevinden izinli olarak çıkan şahsa sahilde yüzlerce kişinin önünde kurşun yağdırdı. Cinayetin ardından zanlının elinde silahla dolaşması vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşattı.     Olay, Ereğli ilçesi Müftü Mahallesi sahil bandı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, cezaevinden izinli olarak çıkan 37 yaşındaki Ersin Aydoğan’ı takibe alan Devrim Celal K., sahilde silahını çekerek şahsa kurşun yağdırdı. Bankta oturan husumetlisinin kafasına ve vücuduna defalarca ateş eden zanlı, olay yerine gelen polis ekiplerine uzun süre teslim olmadı. Elinde cinayet silahı ile sahilde dolaşan ve polisleri kendisini öldürmekle tehdit edip yaklaşmamalarını isteyen Devrim Celal K., vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Sahilde bir süre silahla gezen zanlı, yaklaşık 15 dakika sonra polislere silahını vererek teslim oldu. Cinayet zanlısı olay yerinden zabıta aracına bindirilerek emniyete götürülürken, polis cinayette kullanılan silaha da el koydu. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, ağır yaralanan Ersin Aydoğan’ın öldüğünü belirledi. Aydoğan'ın cenazesi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından otopsi için Kdz. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.   8 yıl önceki cinayetin intikamını aldı   İddiaya göre 2012 yılında bar işletmecileri Ersin Aydoğan ve ağabeyi Hüseyin Aydoğan ile Atalay ve Atakan K. kardeşler arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada Ersin ve Hüseyin Aydoğan kardeşler, silahla Atalay ve Atakan K. kardeşleri vurarak öldürdü. Devrim Celal K.'nin öldürülen babası Atakan ile amcası Atalay’ın intikamını almak için cinayeti işlediği ifade edildi.    

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir kişi, 8 yıl önce babası ve amcasını öldüren ve cezaevinden izinli olarak çıkan şahsa sahilde yüzlerce kişinin önünde kurşun yağdırdı. Cinayetin ardından zanlının elinde silahla dolaşması vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşattı.

 

 

Olay, Ereğli ilçesi Müftü Mahallesi sahil bandı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, cezaevinden izinli olarak çıkan 37 yaşındaki Ersin Aydoğan’ı takibe alan Devrim Celal K., sahilde silahını çekerek şahsa kurşun yağdırdı. Bankta oturan husumetlisinin kafasına ve vücuduna defalarca ateş eden zanlı, olay yerine gelen polis ekiplerine uzun süre teslim olmadı. Elinde cinayet silahı ile sahilde dolaşan ve polisleri kendisini öldürmekle tehdit edip yaklaşmamalarını isteyen Devrim Celal K., vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Sahilde bir süre silahla gezen zanlı, yaklaşık 15 dakika sonra polislere silahını vererek teslim oldu. Cinayet zanlısı olay yerinden zabıta aracına bindirilerek emniyete götürülürken, polis cinayette kullanılan silaha da el koydu. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, ağır yaralanan Ersin Aydoğan’ın öldüğünü belirledi. Aydoğan'ın cenazesi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından otopsi için Kdz. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

8 yıl önceki cinayetin intikamını aldı

 

İddiaya göre 2012 yılında bar işletmecileri Ersin Aydoğan ve ağabeyi Hüseyin Aydoğan ile Atalay ve Atakan K. kardeşler arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada Ersin ve Hüseyin Aydoğan kardeşler, silahla Atalay ve Atakan K. kardeşleri vurarak öldürdü. Devrim Celal K.'nin öldürülen babası Atakan ile amcası Atalay’ın intikamını almak için cinayeti işlediği ifade edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.