Bakacakkadı Korona Virüsle mücadeleyi sürdürüyor!.

GÜNDEM 11.04.2020 - 19:17, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2770+ kez okundu.
 

Bakacakkadı Korona Virüsle mücadeleyi sürdürüyor!.

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesine bağlı Bakacakkadı beldesinde Korona Virüsle mücadele kapsamında dezenfekte çalışması yapıldı.   48 saatlik sokağa çıkma yasağı uygulunan Zonguldak il genelinde vatandaşlar evlerinde kalmaya devam ederken Bakacakkadı Belediyesi ise belde de dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. "Siz evinizde kalın, biz sizin için buradayız" diyen Bakacakkadı Belediyesi; "Belediyemiz Ekipleri Görevleri Başında, Koronavirüs salgını nedeni ile 48 saatlik sokağa çıkma yasağı uygulanan Beldemiz de Belediyemiz Zabıta Komiserliğine bağlı zabıta ekipleri ve temizlik işleri ekiplerimiz 7/24 görevlerinin başında. Vatandaşlarımıza bu zor günlerde yardımcı olmaya çalışan ekiplerimiz '' Siz evinizde kalın, biz sizin için buradayız'' diye vatandaşları uyardı.

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesine bağlı Bakacakkadı beldesinde Korona Virüsle mücadele kapsamında dezenfekte çalışması yapıldı.

 

48 saatlik sokağa çıkma yasağı uygulunan Zonguldak il genelinde vatandaşlar evlerinde kalmaya devam ederken Bakacakkadı Belediyesi ise belde de dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. "Siz evinizde kalın, biz sizin için buradayız" diyen Bakacakkadı Belediyesi; "Belediyemiz Ekipleri Görevleri Başında, Koronavirüs salgını nedeni ile 48 saatlik sokağa çıkma yasağı uygulanan Beldemiz de Belediyemiz Zabıta Komiserliğine bağlı zabıta ekipleri ve temizlik işleri ekiplerimiz 7/24 görevlerinin başında. Vatandaşlarımıza bu zor günlerde yardımcı olmaya çalışan ekiplerimiz '' Siz evinizde kalın, biz sizin için buradayız'' diye vatandaşları uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.