Bartın`da şiddetli yağış etkili oldu.

GÜNDEM 11.08.2021 - 14:47, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1278+ kez okundu.
 

Bartın`da şiddetli yağış etkili oldu.

    Bartın`da şiddetli yağış etkili oldu.     Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak yağış bazı bölgelerde sele yol açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı.      Gece saatlerinde başlayan çok şiddetli yağış nedeniyle Abdipaşa, Kumluca beldeleri  ve civar köylerde meydana gelen  sel felaketi nedeniyle felaketin ilk saatlerinden itibaren olay yerinde ekipleri koordine eden, Bartın Valisi Sinan Güner, yaşanan sel nedeniyle  1 vatandaşımızın kayıp olduğunu, arama kurtarma faaliyetlerinin devam ettiğini, Ulus Yenihan köyünde kamyonetle sele kapılan 2 vatandaşımızın gece saat 03:00 civarında Bartın AFAD ekipleri tarafından kurtarıldığını, Ulus Bahçecik köyünde araçları içerisinde mahsur kalan 9 vatandaşın Karabük AFAD ekipleri tarafından kurtarıldığını söyleyerek gece boyunca devam eden yoğun çalışmalar sonucu ulaşılamayan hiç bir köyün bulunmadığını söyledi.       

 

 

Bartın`da şiddetli yağış etkili oldu.

 

 

Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak yağış bazı bölgelerde sele yol açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. 

 

 

Gece saatlerinde başlayan çok şiddetli yağış nedeniyle Abdipaşa, Kumluca beldeleri  ve civar köylerde meydana gelen  sel felaketi nedeniyle felaketin ilk saatlerinden itibaren olay yerinde ekipleri koordine eden, Bartın Valisi Sinan Güner, yaşanan sel nedeniyle  1 vatandaşımızın kayıp olduğunu, arama kurtarma faaliyetlerinin devam ettiğini, Ulus Yenihan köyünde kamyonetle sele kapılan 2 vatandaşımızın gece saat 03:00 civarında Bartın AFAD ekipleri tarafından kurtarıldığını, Ulus Bahçecik köyünde araçları içerisinde mahsur kalan 9 vatandaşın Karabük AFAD ekipleri tarafından kurtarıldığını söyleyerek gece boyunca devam eden yoğun çalışmalar sonucu ulaşılamayan hiç bir köyün bulunmadığını söyledi. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.