Başkan Genç'ten Berat Kandili mesajı!.

GÜNDEM 07.04.2020 - 12:37, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1231+ kez okundu.
 

Başkan Genç'ten Berat Kandili mesajı!.

Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Başkan Genç mesajında, "Berat, günahlardan arınmak, Allah'ın affına ve rahmetine kavuşmak, Allah katında berat etmek ve temize çıkmak demektir. Biz Müslümanların kurtuluş gecesidir. Bütün insanlığın bir sene içindeki rızıklarına, zengin veya fakir, aziz veya zelil olacaklarına, ecellerine dair Allah tarafından meleklere malumatın verildiği bir gecedir. Bu gecede kendimiz, ailemiz, milletimiz ve tüm din kardeşlerimiz için dua etmeli, yetimleri ve kimsesiz çocukları gözetmeli, fakir ve yoksulların gönlünü hoş etmeliyiz. Annelerimizi babalarımızı ve büyüklerimizi unutmamalı hayır ve dualarla onların gönüllerini kazanmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, siz saygıdeğer belde halkımızın, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Berat Kandilini tebrik eder, sıkıntılı süreçten geçtiğimiz şu günlerde birliğimize ve beraberliğimize vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederim" dedi.

Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 

Başkan Genç mesajında, "Berat, günahlardan arınmak, Allah'ın affına ve rahmetine kavuşmak, Allah katında berat etmek ve temize çıkmak demektir. Biz Müslümanların kurtuluş gecesidir. Bütün insanlığın bir sene içindeki rızıklarına, zengin veya fakir, aziz veya zelil olacaklarına, ecellerine dair Allah tarafından meleklere malumatın verildiği bir gecedir. Bu gecede kendimiz, ailemiz, milletimiz ve tüm din kardeşlerimiz için dua etmeli, yetimleri ve kimsesiz çocukları gözetmeli, fakir ve yoksulların gönlünü hoş etmeliyiz. Annelerimizi babalarımızı ve büyüklerimizi unutmamalı hayır ve dualarla onların gönüllerini kazanmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, siz saygıdeğer belde halkımızın, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Berat Kandilini tebrik eder, sıkıntılı süreçten geçtiğimiz şu günlerde birliğimize ve beraberliğimize vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.