Çaycuma Belediyesi'nden dezenfekte çalışması!.

GÜNDEM 08.04.2020 - 13:11, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2056+ kez okundu.
 

Çaycuma Belediyesi'nden dezenfekte çalışması!.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde belediye ekipleri tarafından ilçenin her kesimi dezenfekte edilerek temizlenmeye devam ediliyor. Koronavirüs KOVİD-19 salgını nedeniyle Çaycuma ilçesinde belediye ekipleri ilçenin Yeşiltepe, İstasyon ile Atatürk Bulvarı ve Cumhuriyet meydanı dezenfekte edilmeye tüm hızıyla devam ediliyor.  Çaycumaa Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; "İstasyon Mahallesi, Çaycuma Devlet Hastanesi çevresini, yolları ve kaldırımları, halkımızın sağlığı için üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getiriyor, kaldırımları ve yolları dezenfekte ediyoruz." denildi.   

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde belediye ekipleri tarafından ilçenin her kesimi dezenfekte edilerek temizlenmeye devam ediliyor.

Koronavirüs KOVİD-19 salgını nedeniyle Çaycuma ilçesinde belediye ekipleri ilçenin Yeşiltepe, İstasyon ile Atatürk Bulvarı ve Cumhuriyet meydanı dezenfekte edilmeye tüm hızıyla devam ediliyor. 

Çaycumaa Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; "İstasyon Mahallesi, Çaycuma Devlet Hastanesi çevresini, yolları ve kaldırımları, halkımızın sağlığı için üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getiriyor, kaldırımları ve yolları dezenfekte ediyoruz." denildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.