Çaycuma`da araç muayene istasyonu açılıyor.

GÜNDEM 11.06.2021 - 01:45, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2357+ kez okundu.
 

Çaycuma`da araç muayene istasyonu açılıyor.

Çaycuma`da araç muayene istasyonu açılıyor.     Çaycuma’da araç muayene istasyonu arazisinde incelemelerde bulunan Reysaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven, Araç Muayene İstasyonu’nun 2022’de açılacağını söyledi     Türkiye'de periyodik araç muayenesinde yetkili ve görevli tek kuruluş olarak hizmet veren TÜVTÜRK’ün iş ortaklarından Reysaş Logistics Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven Çaycuma’ya geldi.     Çaycuma`da kurulması planlanan araç muayene istasyonu arazisinde incelemelerde bulunan TÜVTÜRK`ün iş ortaklarından Reysaş Logistics, Yönetim, Kurulu, Başkan Yardımcısı Egemen Döven ve Batı Karadeniz’deki araç muayene istasyonlarını işleten Reysas Araç Muayene İstasyonlar A.Ş.’nin Bartın Bölge Müdürü Tayfun Altunok’un da katıldığı inceleme gezisinde, bundan sonra yürütülecek çalışmalar hakkında karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunuldu.     Çaycuma`da kurulması planlanan araç muayene istasyonu 2022 Yılı yatırım proğramına alındığını belirten Reysaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven,      Her iki tarafın da bir an önce hizmete geçmesini arzuladığı istasyonun 2022 yılı yatırım programına alındığını dile getiren Döven, tesisin, önümüzdeki yıl içinde mutlaka açılacağı müjdesini verdi. Çaycuma’yı çok sevdiğini de dile getiren Döven, uluslararası standartlara sahip bir araç muayene istasyonu ile en kısa zamanda Çaycumalıların hizmetinde olacaklarını da söyledi.      


Çaycuma`da araç muayene istasyonu açılıyor.

 

 

Çaycuma’da araç muayene istasyonu arazisinde incelemelerde bulunan Reysaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven, Araç Muayene İstasyonu’nun 2022’de açılacağını söyledi

 

 

Türkiye'de periyodik araç muayenesinde yetkili ve görevli tek kuruluş olarak hizmet veren TÜVTÜRK’ün iş ortaklarından Reysaş Logistics Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven Çaycuma’ya geldi.

 

 

Çaycuma`da kurulması planlanan araç muayene istasyonu arazisinde incelemelerde bulunan TÜVTÜRK`ün iş ortaklarından Reysaş Logistics, Yönetim, Kurulu, Başkan Yardımcısı Egemen Döven ve Batı Karadeniz’deki araç muayene istasyonlarını işleten Reysas Araç Muayene İstasyonlar A.Ş.’nin Bartın Bölge Müdürü Tayfun Altunok’un da katıldığı inceleme gezisinde, bundan sonra yürütülecek çalışmalar hakkında karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunuldu.

 

 

Çaycuma`da kurulması planlanan araç muayene istasyonu 2022 Yılı yatırım proğramına alındığını belirten Reysaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven, 

 

 

Her iki tarafın da bir an önce hizmete geçmesini arzuladığı istasyonun 2022 yılı yatırım programına alındığını dile getiren Döven, tesisin, önümüzdeki yıl içinde mutlaka açılacağı müjdesini verdi. Çaycuma’yı çok sevdiğini de dile getiren Döven, uluslararası standartlara sahip bir araç muayene istasyonu ile en kısa zamanda Çaycumalıların hizmetinde olacaklarını da söyledi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.