Çaycuma`da bir fabrika geçici süreyle kapatıldı,

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2020 - 14:21, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1915+ kez okundu.
 

Çaycuma`da bir fabrika geçici süreyle kapatıldı,

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan bir fabrikada işçilerin korona virüse yakalanması nedeniyle üretime geçici süreyle ara verildi.   Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren ve 200 kişinin çalıştığı bir tekstil fabrikasında işçilerin bazılarında korona virüs tespit edildi. Fabrikada üretim geçici süreliğine durduruldu.  200 kişinin çalıştığı tekstil fabrikasında filyasyon çalışmaları nedeni ile işçiler tedbir amaçlı karantina altına alındı. Fabrika yetkilileri konu ile ilgili açıklama yapmadı.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan bir fabrikada işçilerin korona virüse yakalanması nedeniyle üretime geçici süreyle ara verildi.

 

Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren ve 200 kişinin çalıştığı bir tekstil fabrikasında işçilerin bazılarında korona virüs tespit edildi.

Fabrikada üretim geçici süreliğine durduruldu. 

200 kişinin çalıştığı tekstil fabrikasında filyasyon çalışmaları nedeni ile işçiler tedbir amaçlı karantina altına alındı. Fabrika yetkilileri konu ile ilgili açıklama yapmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.