Çaycuma'da çöpe atılan atıklar köpeklere yaradı!

GÜNDEM 17.04.2020 - 21:28, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2160+ kez okundu.
 

Çaycuma'da çöpe atılan atıklar köpeklere yaradı!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinin Yeni Mahalle Korudüzü mevkiinde çöpe atılan ev eşyaları sokak hayvanlarının evi haline geldi.    Çaycuma'da vatandaşlar tarafından kullanılmayan ve çöpe atılan ev eşyaları çevrede kirliliğe yol açarken, orada bulunan ve sokaklarda yaşayan köpekler ise atılan eşyaların üzerlerinde konaklamaya başladı.   Belediye temizlik işleri tarafından alınmayan ve kirli görüntü oluşturan atık eşyaların belediye yetkilileri tarafından alınması bekleniyor. 

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinin Yeni Mahalle Korudüzü mevkiinde çöpe atılan ev eşyaları sokak hayvanlarının evi haline geldi. 

 

Çaycuma'da vatandaşlar tarafından kullanılmayan ve çöpe atılan ev eşyaları çevrede kirliliğe yol açarken, orada bulunan ve sokaklarda yaşayan köpekler ise atılan eşyaların üzerlerinde konaklamaya başladı.

 

Belediye temizlik işleri tarafından alınmayan ve kirli görüntü oluşturan atık eşyaların belediye yetkilileri tarafından alınması bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.