Çaycuma'da geçici satış yerleri kuruluyor!.

09.04.2020 - 13:05, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2118+ kez okundu.
 

Çaycuma'da geçici satış yerleri kuruluyor!.

Zonguldak İl Pandemi Kurulu'nun almış olduğu karar neticesinde 14 gün süreyle geçici olarak tüm il genelinde kapatılan pazarların yerine Belediyelerce yerleri belirlenmiş alanlarda geçici olarak sebze ve meyve satışı yapılacak.   Koronavirüs KOVİD-19 tedbirleri kapsamında geçtiğimiz gün Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'ın İl Pandemi Kurulu tarafından alınan karar sonrasında açıkladığı il genelinde 14 gün süre ile kapatılan pazar yerleri için geçici olarak ilçelerde Belediyelerce satış noktaları kuruluyor.   Bu karara göre Çaycuma ilçesinde de geçici satış yerleri oluşturuldu. Vatandaşların sebze ve meyve ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacıyla geçici olarak satış yerleri; Köprübaşı mevkii, Kültür ve Sanat Merkezi yanı, Vergi Dairesi, Arasta Çarşısı karşısı, Egine Ocakbaşı Pide Salonu yanına geçici olarak satış yerleri kurulacak. Öte yandan vatandaşların ihtiyaçlarını alırken sosyal mesafe kuralına uymaları, maske ve eldiven takmaları zorunlu olduğu dile getirildi.   

Zonguldak İl Pandemi Kurulu'nun almış olduğu karar neticesinde 14 gün süreyle geçici olarak tüm il genelinde kapatılan pazarların yerine Belediyelerce yerleri belirlenmiş alanlarda geçici olarak sebze ve meyve satışı yapılacak.

 

Koronavirüs KOVİD-19 tedbirleri kapsamında geçtiğimiz gün Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'ın İl Pandemi Kurulu tarafından alınan karar sonrasında açıkladığı il genelinde 14 gün süre ile kapatılan pazar yerleri için geçici olarak ilçelerde Belediyelerce satış noktaları kuruluyor.

 

Bu karara göre Çaycuma ilçesinde de geçici satış yerleri oluşturuldu. Vatandaşların sebze ve meyve ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacıyla geçici olarak satış yerleri; Köprübaşı mevkii, Kültür ve Sanat Merkezi yanı, Vergi Dairesi, Arasta Çarşısı karşısı, Egine Ocakbaşı Pide Salonu yanına geçici olarak satış yerleri kurulacak. Öte yandan vatandaşların ihtiyaçlarını alırken sosyal mesafe kuralına uymaları, maske ve eldiven takmaları zorunlu olduğu dile getirildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.