Çaycuma'da gönüllü usta öğreticilerden maske üretimine devam!

GÜNDEM 10.04.2020 - 11:46, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2642+ kez okundu.
 

Çaycuma'da gönüllü usta öğreticilerden maske üretimine devam!

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nun gönüllü usta öğreticileri ülkemizde etkisini gösteren Koronavirüs salgını nedeniyle, kurum ve kuruluşlara maske üretimi yaparak destek olmaya tüm hızıyla devam ediyor.   Çaycumalı gönüllü usta öğreticiler KOVİD-19 Koronavirüs salgını nedeniyle ilçe genelinde kurum ve kuruluşlara destek oluyor. Bu zamana kadar birçok kurum ve kuruluşlara yaptıkları maskeleri teslim eden Çaycuma Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ilçe genelinde maske üretimine kaldığı yerden aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor.   Bu kapsamda üretilen maskeler; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Sağlığı Merkezi, Belde Belediye ve Sağlık Ocakları, Tarım Müdürlüğü, Müftülük, Kamu Bankaları, Huzur Evi Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, PTT, Zonguldak İşkur Müdürlüğü, SGK Müdürlüğü ve Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne ürettikleri maskeleri teslim ederek destek oldu.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nun gönüllü usta öğreticileri ülkemizde etkisini gösteren Koronavirüs salgını nedeniyle, kurum ve kuruluşlara maske üretimi yaparak destek olmaya tüm hızıyla devam ediyor.

 

Çaycumalı gönüllü usta öğreticiler KOVİD-19 Koronavirüs salgını nedeniyle ilçe genelinde kurum ve kuruluşlara destek oluyor. Bu zamana kadar birçok kurum ve kuruluşlara yaptıkları maskeleri teslim eden Çaycuma Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ilçe genelinde maske üretimine kaldığı yerden aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor.

 

Bu kapsamda üretilen maskeler; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Sağlığı Merkezi, Belde Belediye ve Sağlık Ocakları, Tarım Müdürlüğü, Müftülük, Kamu Bankaları, Huzur Evi Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, PTT, Zonguldak İşkur Müdürlüğü, SGK Müdürlüğü ve Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne ürettikleri maskeleri teslim ederek destek oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.