Çaycuma`da hurdaya dönen araçtan sağ çıktı.

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.09.2020 - 15:31, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2096+ kez okundu.
 

Çaycuma`da hurdaya dönen araçtan sağ çıktı.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde ağaca çarpıp parçalanan araçtan sürücü sağ çıktı.     Edinilen bilgiye göre kaza, ilçenin Perşembe beldesi Helvacılar köyünde meydana geldi. Gece işten çıkıp evine gitmekte olan Adnan İnam, hakimiyetindeki 67 AAB 252 plakalı Tofaş aracıyla virajı hızlı girince kaza yaptı. Kayan aracı ile ağaca çarparak durabilen sürücü perte dönen aracından çıkarak yardım istedi. Yakınlarının yardımı ile Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralı olan sürücü, tedavisinin ardından taburcu edildi.  

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde ağaca çarpıp parçalanan araçtan sürücü sağ çıktı.

 

 

Edinilen bilgiye göre kaza, ilçenin Perşembe beldesi Helvacılar köyünde meydana geldi. Gece işten çıkıp evine gitmekte olan Adnan İnam, hakimiyetindeki 67 AAB 252 plakalı Tofaş aracıyla virajı hızlı girince kaza yaptı. Kayan aracı ile ağaca çarparak durabilen sürücü perte dönen aracından çıkarak yardım istedi. Yakınlarının yardımı ile Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralı olan sürücü, tedavisinin ardından taburcu edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.