Çaycuma'da ilginç olay!

GÜNDEM 13.06.2020 - 16:16, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1637+ kez okundu.
 

Çaycuma'da ilginç olay!

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde R.Ö. isimli vatandaşın kendi aracına kimliği belirsiz kişilerin koyduğu satılık ilanı ilçede şaşkınlığa neden oldu.   Çaycuma’da ikamet eden R.Ö. isimli bir vatandaş sabah saatlerinde işe gittiği sırada kendi şahsına ait olan aracını müsait bir yere park etti. Aradan geçen bir zaman sonra aracını bıraktığı yere dönen R.Ö. aracının arka camında bir satılık ilanı gördü. Satılık ilanıyla karşılaşan R.Ö. şaşkına döndü. İlanda, “Satılık Brotvay Acil Tertemüz Gıpışgıcır” yazan ve daha sonra yine kendi şahsına ait telefon numarasını gören R.Ö. daha sonra bu ilanı aracın üzerinden alarak ilanı bırakan kimliği belirsiz kişi veya kişilere cevap vermek amacıyla ilanın altına bir yazı yazdı.   R.Ö.; “Bu yazıyı yazıp arabama asmaya yüksek cesarette bulunan guş beyinli japon askeri, yazıyı yazıp astığını ispatlasın. Arabamı ona değerinden 5.000 TL ucuza vericem. Üstüne bide ailesine gumanya yardımında bulunacam. Gece 12.30’da nerdeyse arabayı satıyodum” diye ilanı bırakana cevap yazdı.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde R.Ö. isimli vatandaşın kendi aracına kimliği belirsiz kişilerin koyduğu satılık ilanı ilçede şaşkınlığa neden oldu.

 

Çaycuma’da ikamet eden R.Ö. isimli bir vatandaş sabah saatlerinde işe gittiği sırada kendi şahsına ait olan aracını müsait bir yere park etti. Aradan geçen bir zaman sonra aracını bıraktığı yere dönen R.Ö. aracının arka camında bir satılık ilanı gördü. Satılık ilanıyla karşılaşan R.Ö. şaşkına döndü. İlanda, “Satılık Brotvay Acil Tertemüz Gıpışgıcır” yazan ve daha sonra yine kendi şahsına ait telefon numarasını gören R.Ö. daha sonra bu ilanı aracın üzerinden alarak ilanı bırakan kimliği belirsiz kişi veya kişilere cevap vermek amacıyla ilanın altına bir yazı yazdı.

 

R.Ö.; “Bu yazıyı yazıp arabama asmaya yüksek cesarette bulunan guş beyinli japon askeri, yazıyı yazıp astığını ispatlasın. Arabamı ona değerinden 5.000 TL ucuza vericem. Üstüne bide ailesine gumanya yardımında bulunacam. Gece 12.30’da nerdeyse arabayı satıyodum” diye ilanı bırakana cevap yazdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.