Çaycuma'da intihar girişimi!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2020 - 18:22, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1570+ kez okundu.
 

Çaycuma'da intihar girişimi!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde binaya çıkarak intihara kalkışan kadını ailesi fark ederek polis ekiplerinden yardım istedi.   Edinilen bilgiye göre olay, Yeni mahalle Fevzi Çakmak caddesinde gerçekleşti. İddiaya göre bunalımda olduğu öne sürülen S.Ü. (40) isimli kadın evden çıkarak bir binanın en üst katına çıkarak intihara kalkıştı. Olayı anlayan kadının ailesi, polisi ve 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri S.Ü.’yü ikna ederek binadan aşağı indirdi. Ambulans ile Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadın tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde binaya çıkarak intihara kalkışan kadını ailesi fark ederek polis ekiplerinden yardım istedi.

 

Edinilen bilgiye göre olay, Yeni mahalle Fevzi Çakmak caddesinde gerçekleşti. İddiaya göre bunalımda olduğu öne sürülen S.Ü. (40) isimli kadın evden çıkarak bir binanın en üst katına çıkarak intihara kalkıştı. Olayı anlayan kadının ailesi, polisi ve 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri S.Ü.’yü ikna ederek binadan aşağı indirdi. Ambulans ile Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadın tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.