Çaycuma'da işletmeler COVİD-19 önlemlerini arttırdı

GÜNDEM 19.06.2020 - 22:16, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2556+ kez okundu.
 

Çaycuma'da işletmeler COVİD-19 önlemlerini arttırdı

2019 yılında Çin'in Wuhan şehrinden tüm dünyaya yayılan ve çok sayıda ölümlere yol açan Korona Virüs (COVİD-19) salgını dolayısıyla 1 Haziran tarihinden başlayan normalleşme süreci ile işletmelerde yoğun önlemler alınmaya başlandı.   Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde faaliyet gösteren kafelerde işletme çalışanları gelen müşterileri Korona Virüs tehditine karşı bir takım önlemler aldı. Türkiye'de de etkisini gösteren ve ölümlere yol açan COVİD-19 salgını dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı normalleşme takviminden sonra faaliyetlerine yeniden kaldığı yerden devam eden işyerleri müşteri ağırlamaya başladı.   Çaycuma'da ise işletme sahipleri müşterilere ilk olarak dezenfekte sunarak ardından ateş ölçümü yapılıyor. Ayrıca maskesi olmayan müşterilerde zorluk çıkarmasına rağmen işletme sahipleri tarafından usule uygun olarak uyarılıyor. Maskesi olmayan müşterilere de maske temin edilip işletmeye alınıyor.   Öte yandan 'Kontrollü Sosyal Hayat' çerçevesinde Korona Virüs temasına karşı işletmelerde sosyal mesafe uyarılarıda asılarak müşteriler uyarılmaya devam ediliyor. 

2019 yılında Çin'in Wuhan şehrinden tüm dünyaya yayılan ve çok sayıda ölümlere yol açan Korona Virüs (COVİD-19) salgını dolayısıyla 1 Haziran tarihinden başlayan normalleşme süreci ile işletmelerde yoğun önlemler alınmaya başlandı.

 

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde faaliyet gösteren kafelerde işletme çalışanları gelen müşterileri Korona Virüs tehditine karşı bir takım önlemler aldı. Türkiye'de de etkisini gösteren ve ölümlere yol açan COVİD-19 salgını dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı normalleşme takviminden sonra faaliyetlerine yeniden kaldığı yerden devam eden işyerleri müşteri ağırlamaya başladı.

 

Çaycuma'da ise işletme sahipleri müşterilere ilk olarak dezenfekte sunarak ardından ateş ölçümü yapılıyor. Ayrıca maskesi olmayan müşterilerde zorluk çıkarmasına rağmen işletme sahipleri tarafından usule uygun olarak uyarılıyor. Maskesi olmayan müşterilere de maske temin edilip işletmeye alınıyor.

 

Öte yandan 'Kontrollü Sosyal Hayat' çerçevesinde Korona Virüs temasına karşı işletmelerde sosyal mesafe uyarılarıda asılarak müşteriler uyarılmaya devam ediliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.