Çaycuma'da muhtarlar günü kutlandı.

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2020 - 16:32, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2085+ kez okundu.
 

Çaycuma'da muhtarlar günü kutlandı.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı.   İlçe Kaymakamlığı önünde gerçekleşen törende Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı. Törene Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Samet Tonga, İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Gökmen, Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.   Dernek başkanları Atatürk Anıtına çelenk bıraktıktan sonra, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla tören sona erdi.  

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı.

 

İlçe Kaymakamlığı önünde gerçekleşen törende Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı. Törene Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Samet Tonga, İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Gökmen, Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

 

Dernek başkanları Atatürk Anıtına çelenk bıraktıktan sonra, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla tören sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.