Çaycuma`da sağnak yağış etkili oldu.

GÜNDEM 26.06.2021 - 01:51, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2018+ kez okundu.
 

Çaycuma`da sağnak yağış etkili oldu.

Çaycuma`da sağnak yağış etkili oldu.     Zonguldak, Çaycuma`da gece saatlerinde sağnak yağış etkili oldu.     Zonguldak`ın Çaycuma İlçesinde gece saatlerinde etkili olan sağnak ve gökgürültülü sağnak yağışın rüzgarın`da etkisiye şimşeklerin gökyüzünü aydınlattığı o anların bir cep telefonu kemarsına saniye saniye yansıdığı görüldü.     Çaycuma`da gece saatlerinde etkili  olan sağnak ve gökgürültülü sağnak yağışın kısa sürede etkisini kaybederek hava şartlarının normale döndüğü görüldü.             (Haber-Foto):Durdu AYTEKİN


Çaycuma`da sağnak yağış etkili oldu.

 

 

Zonguldak, Çaycuma`da gece saatlerinde sağnak yağış etkili oldu.

 

 

Zonguldak`ın Çaycuma İlçesinde gece saatlerinde etkili olan sağnak ve gökgürültülü sağnak yağışın rüzgarın`da etkisiye şimşeklerin gökyüzünü aydınlattığı o anların bir cep telefonu kemarsına saniye saniye yansıdığı görüldü.

 

 

Çaycuma`da gece saatlerinde etkili  olan sağnak ve gökgürültülü sağnak yağışın kısa sürede etkisini kaybederek hava şartlarının normale döndüğü görüldü.

 

 

 

 

 

 

(Haber-Foto):Durdu AYTEKİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.