Çaycuma'da son durum...

GÜNDEM 11.04.2020 - 16:23, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2591+ kez okundu.
 

Çaycuma'da son durum...

30 büyükşehir ile Zonguldak il genelinde sokağa çıkma yasağı dün gece itibari ile başladı. 48 saatlik sokağa çıkma yasağı ile Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi tam anlamıyla bom boş kaldı.   Çaycuma ilçesinde sokağa çıkma yasağına uyan vatandaşlar kendilerini evlerinde kapadı ve sokaklar ile caddeler sessizliğe büründü. İlçe genelinde kalabalık olan yerler ise bom boş kaldı. Caddelerde polis ekipleri devriye görevinde olduğu görülürken, fırınlardan evlere ekmek servisi, PTT'ler hizmet vermeye devam ediyor. Ayrıca bir adet ise nöbetçi eczane bulunuyor.   Ayrıca ilçede petrol istasyonu ise bugün Kıncı Petrol, yarın ise Alpaylar Petrol hizmet verecek. 

30 büyükşehir ile Zonguldak il genelinde sokağa çıkma yasağı dün gece itibari ile başladı. 48 saatlik sokağa çıkma yasağı ile Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi tam anlamıyla bom boş kaldı.

 

Çaycuma ilçesinde sokağa çıkma yasağına uyan vatandaşlar kendilerini evlerinde kapadı ve sokaklar ile caddeler sessizliğe büründü. İlçe genelinde kalabalık olan yerler ise bom boş kaldı. Caddelerde polis ekipleri devriye görevinde olduğu görülürken, fırınlardan evlere ekmek servisi, PTT'ler hizmet vermeye devam ediyor. Ayrıca bir adet ise nöbetçi eczane bulunuyor.

 

Ayrıca ilçede petrol istasyonu ise bugün Kıncı Petrol, yarın ise Alpaylar Petrol hizmet verecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.