Çaycuma'da tüm oturma bankları toplandı!.

GÜNDEM 02.04.2020 - 22:44, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2254+ kez okundu.
 

Çaycuma'da tüm oturma bankları toplandı!.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Atatürk Bulvarı ile Cumhuriyet meydanında bulunan tüm oturma bankları belediye ekipleri tarafından kaldırıldı. Tüm dünyayı etkisi altına bırakan Koronavirüs COVİD-19 salgını nedeniyle 112 vakanın ve 7 can kaybının görüldüğü Zonguldak'ta önlemler ve tedbirler giderek artıyor. Çaycuma ilçesinde de belediye ekipleri tarafından ilçenin Atatürk Bulvarı ile Cumhuriyet meydanında bulunan tüm oturma bankları yerlerinden kaldırıldı. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında; "Bu akşam virüs yayılmasına engel olmak amacıyla yaya bölgesindeki bankları toplamak zorunda kaldık" dedi.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Atatürk Bulvarı ile Cumhuriyet meydanında bulunan tüm oturma bankları belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

Tüm dünyayı etkisi altına bırakan Koronavirüs COVİD-19 salgını nedeniyle 112 vakanın ve 7 can kaybının görüldüğü Zonguldak'ta önlemler ve tedbirler giderek artıyor. Çaycuma ilçesinde de belediye ekipleri tarafından ilçenin Atatürk Bulvarı ile Cumhuriyet meydanında bulunan tüm oturma bankları yerlerinden kaldırıldı.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında; "Bu akşam virüs yayılmasına engel olmak amacıyla yaya bölgesindeki bankları toplamak zorunda kaldık" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.