Çaycuma`da,OSB`ye ziyaret.

GÜNDEM 14.01.2021 - 23:44, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1634+ kez okundu.
 

Çaycuma`da,OSB`ye ziyaret.

Zonguldak Valisi, Mustafa Tutulmaz, Çaycuma ilçesi OSB de üretime başlayan kablo fabrikasında ilk ürün ve tanıtım programına katıldı.   Vali Mustafa Tutulmaz, Zongukdak milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu ile birlikte, Çaycuma OSB de üretime başlayan, Kablo Fabrikasında ilk ürün ve tanıtım programına katıldılar. Vali Tutulmaz ve milletvekilleri fabrikayı gezdiler ve çalışanlarla sohbet ettiler.   Vali Tutulmaz yaptığı konuşmada, Kablo fabrikasının hemşerilerimizin yurtiçinde ve yurtdışındaki  yatırımlarının bir kısmını bölgemize döndürmelerinin bir örneği olduğunu belirterek fabrika ve sağlanan  istihdam nedeniyle fabrika sahibi teşekkür etti.      

Zonguldak Valisi, Mustafa Tutulmaz, Çaycuma ilçesi OSB de üretime başlayan kablo fabrikasında ilk ürün ve tanıtım programına katıldı.

 

Vali Mustafa Tutulmaz, Zongukdak milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu ile birlikte, Çaycuma OSB de üretime başlayan, Kablo Fabrikasında ilk ürün ve tanıtım programına katıldılar. Vali Tutulmaz ve milletvekilleri fabrikayı gezdiler ve çalışanlarla sohbet ettiler.

 

Vali Tutulmaz yaptığı konuşmada, Kablo fabrikasının hemşerilerimizin yurtiçinde ve yurtdışındaki  yatırımlarının bir kısmını bölgemize döndürmelerinin bir örneği olduğunu belirterek fabrika ve sağlanan  istihdam nedeniyle fabrika sahibi teşekkür etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.