Çaycuma Kaymakamlığından duyuru!.

31.03.2020 - 10:24, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1654+ kez okundu.
 

Çaycuma Kaymakamlığından duyuru!.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle Zonguldak'ın Çaycuma İlçe Kaymakamlığı tarafından yeni bir açıklama daha yapıldı. Açıklamada Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakftına yapılacak başvurular telefon üzerinden yapılacak. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; "Koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlarımızın ve personelimizin sağlığını korumak için Çaycuma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (SYDV) yapılan tüm yardım başvuruları 31.03.2020 Salı günü itibarıyla sadece telefon ve internet üzerinden alınacaktır." denildi. 

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle Zonguldak'ın Çaycuma İlçe Kaymakamlığı tarafından yeni bir açıklama daha yapıldı. Açıklamada Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakftına yapılacak başvurular telefon üzerinden yapılacak.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; "Koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlarımızın ve personelimizin sağlığını korumak için Çaycuma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (SYDV) yapılan tüm yardım başvuruları 31.03.2020 Salı günü itibarıyla sadece telefon ve internet üzerinden alınacaktır." denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.